Website navigatie

Onderhoud van websites

Omdat een website tegenwoordig meer is dan een visitekaartje voor uw organisatie of onderneming, is het belangrijk om goede en up-to-date informatie te bieden. Om deze informatie up-to-date te houden is onderhoud aan een site nodig. Ook hierin kan Faber Online Publishing u van dienst zijn.

Als wij sites ontwerpen, dan wordt er reeds rekening gehouden met toekomstig onderhoud. Door een loskoppeling tussen inhoud en opmaak en een modulaire opzet van iedere website, kan de tijd, en daarmee de kosten die voor onderhoud nodig zijn, beperkt worden. Met behulp van ons eigen in-huis ontwikkelde content-management-systeem (CMS), kunt u als klant er nu ook voor kiezen om uw eigen tekstuele onderhoud te doen, wat er soms voor kan zorgen dat informatie op uw site nog sneller aangepast kan worden, dankzij kortere communicatielijnen.

U kunt echter ook uw onderhoud aan ons uitbesteden. Dankzij de modulaire opzet van onze sites, kunnen we snel werken en u daarmee geld besparen. Maar ook sites die niet volgens dit concept geproduceerd zijn kunnen wij voor u onderhouden. De facturering van onderhoud vindt meestal plaats op uurbasis, maar er kan ook een onderhoudscontract voor een site afgesloten worden.Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0