Website navigatie

E-commerce

Wereldwijd handel drijven via InternetInternet kan gebruikt worden als middel om handel te drijven. Doordat de afgelopen jaren steeds meer mensen en bedrijven hun goederen en diensten zijn gaan verkopen via Internet, zijn markten aan het verschuiven. Bedrijven die het Internet omarmen groeien de laatste jaren als kool, zelfs tegen de economische trends in. Zo zie je dat kleine ondernemingen, die het Net op de juiste manier uitbuiten, markten overnemen waar enkele grote jongens al jaren heer en meester waren. Sommige ondernemingen die niet snel genoeg op nieuwe trends zijn ingesprongen zitten in zwaar weer.

Om succesvol gebruik te kunnen maken van Internet als handelsplaats, het zogenaamde e-commerce, is meer nodig dan een eenvoudige statische website, maar eentje met speciale webapplicaties. Een dergelijke applicatie kan een webshop zijn, waar mensen producten uit een aanbod kunnen bestellen, maar er kunnen ook speciale op maat gemaakte bestelsystemen voor nodig zijn. Dit is afhankelijk van het soort producten dat een onderneming via Internet wil gaan aanbieden.

Indien u ook gebruik van e-commerce wilt gaan maken, kan Faber Online Publishing in Groningen u goed van dienst zijn. Zo kunnen wij u een webshop-module bieden, die naadloos te integreren is binnen een website. Dankzij deze module kunnen bezoekers van uw website gemakkelijk en snel bestellingen plaatsen, zonder dat ze in een aparte site terecht komen die anders functioneert, en een ander uiterlijk heeft dan de rest van de site. Een voorbeeld van een dergelijke webshop is te zien op de site van Studio Flash. Daarnaast kunnen we ook online bestelsystemen op maat voor u maken, compleet volgens uw eigen wensen en verlangens. Dankzij onze technische innovativiteit zij wij in staat om altijd een zo ergonomisch mogelijk geheel te maken, dat er ook nog eens goed uitziet. Laat geen kansen liggen, en neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0