Website navigatie

Webapplicaties

Screenshot PHP prograqmmeren Het web evolueert steeds meer van statische content-verspreider naar dynamische frontend voor applicaties. Steeds vaker zie je dat er naast de normale pagina's met rijke tekst, zoeksystemen, webshops, fora enzovoort op websites aangeboden worden. Daarnaast kiezen veel bedrijven voor intranet-systemen, waarmee werknemers kennis en informatie kunnen delen. Dit is de wereld van de Internet applicaties.

Het world-wide-web (WWW) en webbrowsers bieden een uitstekende universele gebruikersinterface voor automatiseringstoepassingen, die ook eenvoudig uit te breiden is naar lokaties buiten het kantoor, wereldwijd. Werknemers en klanten zijn daardoor niet meer gebonden aan lokatie en tijd, wat enorme voordelen met zich meebrengt. Faber Online Publishing kan u goed van dienst zijn met het uitbuiten van dit voordeel, dat op dit moment nog vaak een concurrentievoordeel is. Met een aanbod van standaard modules, open-source toepassingen en maatwerk in programmeren, zijn wij in staat applicaties te implementeren die goed aansluiten bij uw bedrijf of organisatie.

Voorbeelden van Internet applicaties die wij u kunnen bieden zijn: E-commerce toepassingen en webshops, om handel te drijven op Internet en Intranet systemen. Maar ook toepassingen om uw website dynamischer te maken, zoals content management systemen, databases en formulierenverwerking behoren tot ons productenpakket.

Voor applicaties met een web-frontend speelt veiligheid nog een grotere rol dan voor standalone applicaties. Deze veiligheid wordt bij Faber Online Publishing gewaarborgd doordat deze veiligheid geïntegreerd is binnen de systematische aanpak van de onwikkeling van webapplicaties.

Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0