Website navigatie

Onze diensten en producten

Faber Online Publishing levert zakelijke internetoplossingen voor bedrijven en instellingen. In de dagelijkse praktijk komt dit meestal neer op webdesign, oftewel het produceren van websites, maar ook het onderhoud en de hosting van een site kan door ons uitgevoerd worden. Daarnaast geven wij adviezen en doen wij onderzoek op het gebied van bedrijfsmatig Internet. Voorbeelden hiervan zijn advies over hoe men ervoor kan zorgen dat sites beter scoren bij zoekmachines, analyses maken van hoe gebruikers hun weg vinden op een website, cognitief ergonomische analyse van een site of een analyse van de toegankelijkheid van een site voor minder valide gebruikers.

Daarnaast leveren wij een aantal producten en diensten gericht op de backoffice. Zo leveren wij netwerkapparatuur en verzorgen wij aansluitingen van kantoren op het Internet. Hiervoor hebben wij een aanbod aan hoogwaardige computer- en netwerkapparatuur. Ten slotte leveren wij nog diensten op het gebied van beveiliging van systemen en netwerken.

Zo ziet u dat u bij Faber Online Publishing in Groningen op het juiste adres bent om uw bedrijf of instelling 'online' te brengen. Dankzij onze full-service aanpak, hoeft u zich zelf geen zorgen meer te maken over wat er allemaal bij komt kijken. Wij zorgen ervoor dat alles gebeurt en dat het goed gebeurt.

Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0