Website navigatie

Profiel

Foto: Hand op muis.Faber Online Publishing is een full-service ontwikkelaar van web-based-solutions, oftewel oplossingen gebaseerd op web(browser)technologie. Dit zijn meestal websites voor bedrijven, die hiermee naar buiten communiceren en zich presenteren. Er is echter veel meer mogelijk dankzij de vaardigheden, producten en technieken, die wij in huis hebben. Zo zijn wij in staat om uw website te koppelen aan bedrijfsprocessen, zoals order- en voorraadbeheer en kunnen wij door de implementatie van een intranet-systeem een interactieve communicatie met uw medewerkers of  cliënten realiseren. Om uw site up-to-date te houden kunnen wij u voorzien van een krachtig content management systeem voor het beheer van de tekstuele inhoud van websites.

Onze klanten bevinden zich grotendeels in het noorden van het land, in Drenthe, Friesland en Groningen, maar soms ook daarbuiten. Het zijn veelal kleine tot middelgrote ondernemingen vanuit uiteenlopende sectoren, van zakelijke dienstverlening tot industrie. Deze ondernemingen maken in verschillende maten van intensiteit gebruik van Internet.

Volgens onze ontwerpfilosofie hangt de kwaliteit van een website voornamelijk af van de doelen die men met behulp van een website probeert te bereiken. Hierin is het zeker van belang dat de kosten opwegen tegen de baten.  Wij zoeken continu naar nieuwe technieken, die dit steeds beter mogelijk maken en onze no-nonsense aanpak zal daar ook zeker bij helpen. Daarnaast hebben we veel oog voor gebruiksgemak en laten dit aspect zeker niet ondergesneeuw raken door een overdaad aan design. Zo kunt ú  ervan verzekerd zijn dat u   waar krijgt voor uw geld en de beschikking krijgt over een daadwerkelijk functionele site.

Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0