Website navigatie

Nieuws

15/09/2009

Faber Online Publishing is verhuisd

Sinds kort is Faber Online Publishing verhuisd, van de Wibenaheerd naar de Ganzevoortsingel in Groningen. Ons nieuwe adres is:

Ganzevoortsingel 21
9711 AJ  Groningen


11/07/2007

Nieuwe website voor Elkwood

Faber Online Publishing heeft een nieuwe website voor Elkwood vloeren uit Heerenveen afgeleverd. Meer informatie is hier te vinden.


08/01/2007

Internet Explorer 7 is een drama!

Enkele maanden geleden heeft Microsoft zijn nieuwe webbrowser Windows Internet Explorer 7 geïntroduceerd, die inmiddels zijn weg naar verschillende desktops begint te vinden. Deze nieuwe versie van Internet Explorer zou volgens de specificaties van het W3C moeten werken, en minder bugs bevatten dan de vorige versie. Tegelijkertijd zou de nieuwe versie ook compatible moeten zijn met de oude. Helaas is het onze vrienden uit Redmond niet gelukt dit waar te maken. Van de sites die wij getest hebben met Internet Explorer 7, blijkt slechts een enkele het nog te doen.

Toch maar snel Firefox of Opera downloaden?


23/11/2006

Nieuwe lootjestreksite

Onlangs hebben we een site gelanceerd, waarmee Sinterklaas- en kerstlootjes getrokken kunnen worden en verlanglijstjes beheerd kunnen worden. Deze site is vernieuwend, omdat er in tegenstelling tot voorgaande lootjestreksites veel AJAX-technologie wordt gebruikt, waardoor de site makkelijker en sneller in het gebruik is. De site is te vinden op www.lootjeslijstjes.nl


16/10/2006

Nieuwe site K.I.G. Heerenveen in gebruik

Sinds kort is de nieuwe site van K.I.G. Heerenveen in gebruik genomen. Meer over deze site vindt u hier.


2/8/2006

Intranet voor Carrière Switch

Onlangs heeft Faber Online Publishing een intranet ontwikkeld voor Carrière Switch. Met behulp van dit intranet hebben de medewerkers van Carrière Switch vanaf iedere computer toegang tot hun bestanden, kunnen ze bestanden delen, kunnen ze online discussies voeren, hebben ze inzage in de vacaturedatabase, kunnnen ze netwerkcontacten zoeken en nog veel meer.


15/5/2006

Website Wenhûs Heerenveen vernieuwd

Afgelopen week hebben we de laatste hand gelegd aan de nieuwe site van Wenhûs Heerenveen. De site heeft een vernieuwd uiterlijk, meer pagina's met informatie en een content management systeem om de inhoud van de site eenvoudiger en sneller bij te kunnen houden.


15/5/2006

Nieuwe site Growink

Maaike de Jong a.k.a. Maaika a.k.a. Growink heeft een nieuwe site over haar tattoo- en schilderkunst. Op dit moment is de site nog 'under construction', maar delen ervan zijn al wel te bezoeken. In de nabije toekomst zal er meer aan toegevoegd worden. De site is te vinden op www.maaika.com. Klik hier voor meer info.


30/1/2006

Toegankelijke site voor Cususbureau Talant

Faber Online Publishing heeft een site ontwikkeld, die speciaal gericht op verstandelijk gehandicapten. De site is ontwikkeld voor het cursusbureau van Talant, een grote organisatie voor gehandicaptenzorg. Om het gebruik van de site door gehandicapten eenvoudiger te maken is gebruik gemaakt van spraakondersteuning. Als de bezoeker zich met de muiscursor boven een link bevindt, dan vertelt een stem waar deze link toe leidt. Meer informatie over deze site vindt u hier.


4/1/2006

Nalatigheid van @Home speelt virusmakers in de kaart

Al weken lang worden mensen met een @skyaccess.nl adres lastig gevallen met emails eindigend op @faber-op.nl of @faber-op.com en die daardoor van Faber Online Publishing afkomstig lijken te zijn. Dit is echter niet het geval. Faber Online Publishing verstuurt nooit  ongewenste emails naar onbekenden. De emails zijn afkomstig vanaf een computer (cc611305-a.ensch1.ov.home.nl [82.75.242.194]) bij kabelinternetprovider @Home. In deze mails zit een executeerbaar bestand vermomd als ZIP archief. Hoogst waarschijnlijk bevat de attachment een trojaans paard of virus

Faber Online Publishing heeft @Home hier op 7 december 2005 reeds van op de hoogte gebracht, maar @Home reageert simelweg  niet op onze emails. Er is ten minste al één infectie bekend door deze nalatigheid van @Home (Essent). De gebruiker met het bewuste IP-adres heeft afgelopen voorjaar  reeds eerder voor problemen gezorgd, toen er grote hoeveelheden nazi-propaganda vanaf werden verzonden.


30/12/2005

iDEALBetalen via iDeal bij Studio Flash

Onlangs zijn de webshops voor consumenten en voor bedrijven van Studio Flash uitgebreid met online betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal. iDeal is het nieuwe betalingssysteem van de Nederlandse banken, waarmee eenvoudig via online bankieren geld overgemaakt kan worden en waarbij de winkelier direct het resultaat van deze transacties binnenkrijgt.
18/10/2005

Nieuwe site Roodberg

Momenteel zijn we druk bezig met het bouwen van de nieuwe site van Roodberg. Deze site zal uitgerust worden met de nieuwste variant van ons CMS, dat meerdere gebruikers tegelijk in staat stelt om aan de teksten te werken, een heus multi-user wysiwyg CMS dus! Daarnaast zal deze site een voor ons nieuw type navigatie gebruiken, met een menulijst aan de linker zijde van de site, dat naarmate men dieper in de site komt, verder uitklapt. www.roodberg.nl


30/9/2005

Misbruik webformulieren

De laatste tijd worden steeds meer klanten van Faber Online Publishing lastig gevallen door vreemde berichten in hun mailbox. Dit komt doordat hackers proberen om via het berichtenformulier van websites, berichten aan derden te sturen. Deze berichten zien er vaak als volgt uit:

bericht: afqfeky@faber-op.nl

naam: afqfeky@faber-op.nl

onderwerp: afqfeky@faber-op.nl
Content-Type: multipart/mixed; boundary="===============1070555362=="
MIME-Version: 1.0
Subject: 8a9e0a20
To: afqfeky@faber-op.nl
bcc: homeiragtime@aol.com
From: afqfeky@faber-op.nl

This is a multi-part message in MIME format.

--===============1070555362==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit

jfdpop
--===============1070555362==--


email: afqfeky@faber-op.nl

telefoon: afqfeky@faber-op.nl

Hoewel de pogingen van de hackers, voor de websites die ontwikkeld zijn door Faber Online Publishing, zullen mislukken, is het wel vervelend voor de eigenaars van de websites om allemaal vreemde berichten in hun mailbox te krijgen. Daarom zijn alle formulieren vanaf vandaag  zo aangepast dat dergelijke berichten geblokkeerd worden. Voor deze wijziging worden door ons geen kosten in rekening gebracht.

Algemeen
Diensten
Webapplicaties
Raamwerkmodules
Site-onderhoud
Webdesign
Kwaliteit
Ontwikkeling
Designaspecten
AJAX
Referenties
Websites
Webapplicaties
Contact
XHTML 1.0